Om

Vi er specialister i Lokal afledning af regnvand (LAR) 


Når du vælger Green Solutions til rådgivning- og el. etablering af regnvandsløsninger, bliver arbejdet udført med passion og fokus på kvalitet.

 

Den grundlæggende tanke bag Green Solutions, er at hjælpe med at passe på naturen.

 

Ud over de miljømæssige hensyn ift. at afkoble regnvandet fra kloakken, kan der også være økonomiske og visuelle fordele.

 


Hvis du er grundejer og bor i et fælleskloaket område, vil du meget sandsynligt få pålagt at separere regn- og spildevand på egen grund. Det kan koste mange penge og ofte er det en billigere løsning, at beholde regnvandet på egen grund.

 

Flere steder i Danmark tilbyder forsyningsselskaber grundejere (primært i fælleskloakerede områder) at udtræde for regnvand. Rent praktisk betyder det, at man ved at holde regnvandet på egen grund kan få tilbagebetalt tilslutningsbidraget for regnvand, pt. ca. 25.000 kr.

 

Der kan i de fleste tilfælde etableres regnbede eller andre overfladeløsninger, der ud over at fungere som tekniske anlæg kan bidrage rekreativt til haven. 


Green Solutions tilbyder hjælp inden for rådgivning og etablering af lokal afledning af regnvand, også kaldet LAR. Vi udfører forskellige opgaver inden for klimatilpasning, både teknisk rådgivning og entreprenørarbejde, på mindre og større projekter.


Hvis du har nogen spørgsmål, eller der er andet vi kan hjælpe med er du altid velkommen til at ringe på 2271 2266, eller skrive på mail info@greensolutions.dk 
 Copyright @ All RightsReserved

Green Solutions, Engumvej 144 1, 7120 Vejle Ø, Tlf. +45 22712266 Mail. Info@greensolutions.dk CVR 37595020

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.

Læs mere
OK